FacebookTwitterLinkedIn

Deschis recent în nordul capitalei, Patio Bistro a fost fondat în urma colaborării dintre Andrei Popa, Chef Michael Passarelli și Bogdan Patrichi.

Cu o investiție semnificativă în design și ingrediente de calitate, Patio Bistro și-a deschis porțile în urma unei investiții de peste 800.000 de euro. Restaurantul are ca obiectiv crearea unui spațiu destinat fine dining-ului și produselor artizanale.

„Patio Bistro este un loc în care se îmbină frumos zona de pâine, cafea şi bistroul propriu zis. Aceşti trei piloni ce compun Patio au la bază dorinţa de a oferi o experienţă completă pentru cele două profile de clienţii din împrejurimi: clienții corporate, care dimineaţa îşi beau cafeaua înainte de a ajunge la birou, completând uneori şi cu un mic dejun, iar în drum spre casă se opresc pentru a cumpăra o pâine şi clienții care locuiesc în apropiere și se bucura de o pâine artizanală şi un loc elegant unde să-şi servească cina”, explică Andrei Popa, co-proprietar Patio Bistro.

Andrei Popa este la bază somelier, Michael Passarelli este Chef – desemnat recent Best Chef Bucătărie Mediteraneană la Gala Chefi de România, în timp ce Bogdan Patrichi este un expert al pâinii cu maia și al produselor de panificație premium.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.